Specijalizirani smo za poslove faktoringa, čime pomažemo našim partnerima u povećanju njihove likvidnosti!

 

Oslobađanjem kapitala koji je zaključan u potraživanjima – fakturama i ne zauzimajući svoje kreditne linije, naši partneri i klijenti mogu eksponencijalno poboljšati svoju poziciju.

“TIMSKI RAD. Početak je skupiti se. Napredak je održati se. Uspjeh je raditi zajedno.” – Henry Ford

Kovačić Goran
Kovačić GoranČLAN UPRAVE
Više informacija
Vičić Valentin
Vičić ValentinPREDSJEDNIK UPRAVE
Više informacija
Sudar Damir
Sudar Damir ZAMJENIK PRED. NADZORNOG ODBORA
Više informacija

Društvo Centar Faktor d.o.o., nastalo je prvotno kao ideja pružanja podrške ekonomskom, poslovnom i financijskom rastu i održavanju određene razine stabilnosti, prije svega našim partnerima koji su nam ukazali povjerenje, obzirom da smo uvidjeli na vlastitim primjerima kako financijski sektor ponekad nema najbolje odgovore za specifične financijske potrebe.

Zajedno s našim partnerima i klijentima, ostvarujemo zajednički cilj, kroz planiranje, analizu te donošenje odluka, gdje temelje nalazimo u razumijevanju i poštovanju naših partnera te našem iskustvu i vještinama koje smo prikupljali i usavršavali zajedno kroz godine.

Naša vizija vezana je ne samo uz napredak društva Centar Faktor, nego i svakog pojedinca unutar njega.

“CF” je na tržištu Republike Hrvatske prisutno 5 godina. Od svojih početaka specijalizirali smo se u otkupu potraživanja; prvotno dospjelih, no od sredine 2013.godine i u nedospjelim potraživanjima odnosno faktoringu, što danas predstavlja i tržišnu usmjerenost društva – otkup nedospjelih potraživanja – faktoring. Protekom vremena stvorili smo široku bazu partnera i samostalno razvili informatička rješenja.

Iskustvom u otkupu i upravljanju potraživanjima od preko 50 godina, u poziciji smo razumjeti pojedine potrebe i voditi partnera kroz sve zahtjevnije odnose na tržištu, regulatorne propise te primijeniti akumulirano znanje i iskustvo (know-how) za obavljanje djelatnosti otkupa potraživanja – Faktoring.